ORGANISEREN

Wij organiseren jouw
evenement van A tot Z

Wij organiseren jouw evenement van A tot Z

Bij Wivaldi gaan wij verder dan alleen organiseren; we zijn jouw creatieve partner in de ontwikkeling van (nieuwe) evenementen in de hippische sector. Ons team denkt proactief mee om jouw visie tot leven te brengen. Onze expertise omvat het nauwkeurig ontwerpen van het terrein met behulp van AutoCAD, tot onder andere de inkoop en opbouw van jouw evenement. Het gehele plaatje wordt van A tot Z ontzorgt.

Ons proces in 6 stappen

STAP 1

Creatieve Ontwikkeling

We zijn niet alleen organisatoren, maar ook creatieve partners. We denken actief mee in de ontwikkeling van jouw evenement. Daarom gaan we eerst samen in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden.

STAP 2

Technische planning

Met behulp van AutoCAD tekenen we het evenemententerrein tot in detail uit. We streven naar een optimale indeling en routing, waarbij zowel de ruiter als de bezoeker een optimale ervaring heeft.

STAP 3

Inkoop en logistiek

Wivaldi verzorgt de inkoop (en huur) van alle benodigdheden voor jouw evenement. Denk aan juryhuisjes, tenten, hindernissen, linten en meer. Wij zorgen dat alles klaar staat voor een vlekkeloze uitvoering.

STAP 4

Opbouw volgens plan

De opbouw van het evenement wordt volledig voldaan volgens het plan. Elk element wordt zorgvuldig geplaatst volgens de vooraf bepaalde specificaties.

STAP 5

Facilitaire begeleiding

Tijden het evenement staat ons team paraat voor facilitaire begeleiding. We zorgen ervoor dat alles soepel verloopt: van logistiek tot operationele ondersteuning.

STAP 6

Afbouw en nazorg

Na het evenement zorgen wij ervoor dat het terrein netjes wordt achtergelaten en dat alle materialen worden afgevoerd. Nazorg is voor ons vanzelfsprekend: wij evalueren het evenement en bespreken mogelijke verbeteringen voor toekomstige samenwerkingen.

VERHUUR

Huur jouw materiaal
bij Wivaldi

Wist jij dat je ook bij Wivaldi terecht kunt voor het huren van
materialen voor jouw evenement? Hier zijn enkele items die Wivaldi verhuurd:

Landen vlaggen van meer dan 50 landen

Dressuurringen van 20×60 meter met Grand Prix pion letters voor dressuurwedstrijden

Juryhuisjes

Sloot (2.30m x 4.00m) inclusief front van 5 meter, blokken aan de zijkant en een balk

BEHEER

Ook na het evenement
nemen wij het beheer
op ons.

Na het afronden van het evenement, begrijpen wij dat je snel wilt vertrekken. Bij Wivaldi nemen wij graag de verantwoordelijkheid voor het transport en beheer van jouw hindernissen, reclameborden, standmateriaal en meer. Ons beheerproces omvat het zorgvuldig inpakken, opruimen en schoonmaken, gevolgd door opslag op onze locatie. Bij het volgende evenement leveren wij alles weer gereed voor gebruik op.

Dankzij onze expliciete focus op de paardensport, zijn wij bijna ieder weekend aanwezig op diverse evenementen in het land. Hierdoor kunnen wij vaak gecombineerd transport aanbieden, wat efficiëntie en gemak toevoegt aan onze uitgebreide dienstverlening.