NEEM DEEL

Join our event!

Met grote vreugde heten wij jou welkom! CSI** Ermelo zal een evenement worden die je niet snel zult vergeten. Een ware spectaculaire belevenis waar passie in de paardensport en entertainment samen zullen komen. Het eerste CSI dat georganiseerd zal worden op het prachtige terrein in Ermelo.

1 t/m 4 mei 2024

De Beek 125, 3852 PL Ermelo

Programma

Internationaal springen
Van 1 t/m 4 mei staat het internationaal springen op het programma. De rubrieken worden uitgeschreven op CSI1* en CSI2*niveau.

Showrubriek: Bull Challenge
Na de spannende ontknoping van de CSI2* 1.40m Medium Tour Finale, staat er nog een spectaculaire showrubriek op het programma: de “Bull Challenge”! In deze sensationele rubriek gaan teams van twee de ultieme test aan. Eén teamlid zal een uitdagend parcours moeten afleggen te paard, terwijl het andere teamlid zo lang mogelijk op de rug van een woeste stier moet blijven zitten. De “Bull Challenge” belooft een spektakel te worden vol spanning, sensatie en onverwachte wendingen, waarbij elke seconde en beweging telt. Geef je snel op via: csiermelo@eventanations.com.

Grote Prijs
Zaterdag 4 mei staat in het teken van de Grote Prijzen. Zowel de CSI1* als de CSI2* Grote Prijs zal verreden worden op zaterdag. Op zaterdagmiddag zal bekend worden wie de eerste CSI2* Grote Prijs van Ermelo op zijn/haar naam weet te schrijven.

VRAAGPROGRAMMA

Reglementen bekijken?

DEFINITIEVE STARTLIJST

Startlijsten bekijken?

Klik op onderstaande knop en wees up-to-date

OVERNACHTEN

Blijven slapen tijdens CSI** Ermelo

Verblijf tijdens CSI** Ermelo in het 4-sterrenhotel De Heerlickheijd van Ermelo, op slechts 10 minuten rijden van het Nationaal Hippisch Centrum!

In samenwerking met het hotel bieden wij speciale kortingen aan op verschillende kamertypes. Geniet van de Comfort kamer voor slechts €90,00 per nacht, exclusief verblijfstoeslag voor één persoon, inclusief ontbijt. Voor twee personen is de prijs €105,00 per nacht. Voor de Comfort Plus kamer en de Deluxe kamer geldt een toeslag van €10,00 per nacht.

Om van deze aanbieding gebruik te maken, ga naar de website van Heerlickheijd van Ermelo en voer de promotiecode “CSIErmelo” in bij het maken van je reservering. Wees er snel bij, want deze tarieven zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Heb je vragen over je reservering of wil je meer weten over de locatie? Neem dan contact op met het hotel:

✉️ welkom@heerlickheijd.nl

📍 Staringlaan 1, 3852 LA Ermelo

📞 +31 341 56 85 85 

MET DE AUTO

Parkeren

De weg naar het prachtige terrein van CSI Ermelo is eenvoudig te vinden. Ons team staat klaar om jou op te vangen. Volg de aanwijzingen die aan de wegen staan en/of voer het volgende adres in jouw navigatie:
De Beek 105, 3852PL, Ermelo

Voor het gemak hebben wij Google maps gekoppeld aan deze pagina.

WE’RE HIRING

Wil jij ons team ook versterken?

Meld je aan als vrijwilliger!