WEES WELKOM

Gratis entree voor
jong en oud

CSI** Ermelo zal een warm ontvangst zijn voor zowel jong en oud. Met jaren ervaring weet Wivaldi – de organisator van dit evenement – als geen ander, hoe er ingespeeld moet worden op zowel deelnemer als bezoeker. Geniet van de warme sfeer, entertainment en paardensport op internationaal niveau.

1 t/m 4 mei 2024

De Beek 125, 3852 PL Ermelo

Programma

Internationaal springen
Van 1 t/m 4 mei staat het internationaal springen op het programma. De rubrieken worden uitgeschreven op CSI1* en CSI2*niveau.

Showrubriek: Bull Challenge
Na de spannende ontknoping van de CSI2* 1.40m Medium Tour Finale, staat er nog een spectaculaire showrubriek op het programma: de “Bull Challenge”! In deze sensationele rubriek gaan teams van twee de ultieme test aan. Eén teamlid zal een uitdagend parcours moeten afleggen te paard, terwijl het andere teamlid zo lang mogelijk op de rug van een woeste stier moet blijven zitten. De “Bull Challenge” belooft een spektakel te worden vol spanning, sensatie en onverwachte wendingen, waarbij elke seconde en beweging telt. Geef je snel op via: csiermelo@eventanations.com.

Grote Prijs
Zaterdag 4 mei staat in het teken van de Grote Prijzen. Zowel de CSI1* als de CSI2* Grote Prijs zal verreden worden op zaterdag. Op zaterdagmiddag zal bekend worden wie de eerste CSI2* Grote Prijs van Ermelo op zijn/haar naam weet te schrijven.

DEFINITIEVE STARTLIJST

Startlijsten bekijken?

Klik op onderstaande knop en wees up-to-date

Live uitzending van CSI** Ermelo op ClipMyHorse.tv

Mis geen moment van CSI** Ermelo! Het evenement wordt live uitgezonden op ClipMyHorse.tv. Volg alle hoogtepunten van de competitie.

Free entrance

MET DE AUTO

Parkeren

De weg naar het prachtige terrein van CSI Ermelo is eenvoudig te vinden. Ons team staat klaar om jou op te vangen. Volg de aanwijzingen die aan de wegen staan en/of voer het volgende adres in jouw navigatie:
De Beek 105, 3852PL, Ermelo

Voor het gemak hebben wij Google maps gekoppeld aan deze pagina.

WE’RE HIRING

Wil jij ons team ook versterken?

Meld je aan als vrijwilliger!