WEES WELKOM

Gratis entree voor
jong en oud

Na een succesvolle eerste editie keert CSI** Ermelo terug om opnieuw jong en oud een warm ontvangst te bieden. Wivaldi, met zijn ervaring in het organiseren van topevenementen, weet als geen ander hoe er ingespeeld moet worden op zowel deelnemer als bezoeker. Geniet van de warme sfeer, entertainment en paardensport op internationaal niveau. 

1 t/m 4 mei 2025

De Beek 125, 3852 PL Ermelo

Programma

Het volledige programma voor de tweede editie van CSI** Ermelo wordt binnenkort bekendgemaakt, maar enkele hoogtepunten kunnen we al delen.

Op vrijdag 2 mei kun je genieten van de spannende CSI2* Big Tour met Jump-Off. Op zaterdag 3 mei staat de CSI2* Medium Tour Finale op het programma, samen met een spectaculaire showrubriek. Zondag 4 mei sluit het evenement af met de CSI1* Grote Prijs en de prestigieuze CSI2* Grote Prijs.

Houd deze pagina in de gaten voor meer details en mis het niet: van 1 t/m 4 mei 2025 beleef je internationale paardensport van topniveau!

Uitslagen CSI** Ermelo 2024

Klik op onderstaande knop voor de meest recente resultaten!

Beelden van CSI** Ermelo terugkijken op ClipMyHorse.tv

Heb je CSI** Ermelo 2024 gemist of wil je je favoriete momenten opnieuw beleven? Bekijk alle hoogtepunten en volledige competities terug op ClipMyHorse.tv.

Free entrance

MET DE AUTO

Parkeren

De weg naar het prachtige terrein van CSI** Ermelo is eenvoudig te vinden. Ons team staat klaar om je te verwelkomen. Volg de bewegwijzering langs de wegen of voer het volgende adres in je navigatie in:
De Beek 105, 3852PL, Ermelo

Voor het gemak hebben wij Google maps gekoppeld aan deze pagina.

WE’RE HIRING

Wil jij ons team ook versterken?

Meld je aan als vrijwilliger!